Kenyér és tésztafélék

Élelmiszer neve kj kcal fehérje zsír szénhidrát rost
1db kifli (45 g)  544  130  26 
1db zsemle (54 g)  615  147  5.1  0.4  30.8  0.5 
alföldi kenyér  1054  251  9.8  1.4  53.1  1.1 
bakonyi barna kenyér  1020  245  8.5  0.8  50.6  1.5 
búzakorpás kenyér  825  197  23  0.5  22  1.5 
fürjtojásos barnatészta  1414  339  13  1.8  65.2 
graham kenyér  1110  265  10.1  54  1.8 
réteslap (1 csomag)  699  167  23  0.7 
rozskenyér  1067  255  8.1  0.9  53.6  1.5 
száraztészta (4 tojásos)  1598  382  15  3.4  72.9  0.5 
száraztészta (8 tojásos)  1638  390  17  69.2  0.5 
szójás kenyér  916  218  14.7  0.5  38.5  1.6 
zsemlemorzsa  1431  342  10.2  0.9  73.3  1.2 
zsúrkenyér  1268  303  9.6  57  0.9 

Dr. Lindner-Dr. Bíró: Tápanyagtáblázat (1998) alapján.

Készíts ingyenes honlapot Webnode